De Thuisreiziger werd gemaakt door harpiste en initiator Miriam Overlach, vormgever Elze van den Akker, interdisciplinair kunstenaar Willem Wits en componist Wilbert Bulsink.

Elze van den Akker

noemt zichzelf vormgever in de breedste zin van het woord. Opgeleid als object theatermaker maakt, ontwerpt en speelt ze in beeldende voorstellingen op niet alledaagse plekken, creëert theatrale werelden waarin je kunt verdwalen en maakt illustraties waar je instant vrolijk van wordt.

www.elzevandenakker.nl

Wilbert Bulsink 

is componist en allround-musicus. Hij componeert in opdracht van ensembles en orkesten, maakt muziek voor theater en zet zelf muziektheater-projecten op. Hij speelt op alles wat toetsen heeft: piano, hammond, synth of orgel in jazz- en pop-bands of klassieke formaties. Sinds 2016 is hij hoofdvakdocent compositie aan het Artez Conservatorium in Zwolle.

www.wilbertbulsink.com

Miriam Overlach

is harpiste en conceptmaker. Zij treedt op als soliste en kamermusicus op internationale podia en festivals en is medeoprichter van Ensemble Lumaka. Zij speelt graag hedendaagse muziek, werkt vaak samen met componisten en bedenkt nieuwe muzikale proj​ecten. Sinds 2018 is zij hoofdvakdocente aan het Conservatorium van Antwerpen.

www.miriamoverlach.com

Willem Wits’

werk valt te beschrijven als Gesamtkunst. Hij gebruikt een combinatie van media rond een centraal verhaal of concept. Daardoor kom je zijn werk tegen in theaters, bioscopen, popzalen, kroegen en musea. Het kan een film zijn of een band, een theaterstuk of een kunstwerk.

www.willemwits.com

Contact De Thuisreiziger: info@elzevandenakker.nl of miriamoverlach@gmail.com

Contact pers: Marjolein van Ruiten, PR@marjoleinvanruiten.com en 06-200 62 844

Fotografie: Bram Petraeus. www.brampetraeus.nl

De voorstelling is financieel mogelijk gemaakt
door het Prins Bernard Cultuur Fonds en het Fonds Podiumkunsten.